Multumim tuturor sponsorilor si partenerilor nostri care ne sprijina in acest proiect de dezvoltare si diversificare a sportului romanesc.

Firma BODO SPORT , infiintata in 2006, este in acest moment cel mai important retailer cu cea mai mare oferta de echipament sportiv din Timisoara. Cu peste 5000 de modele pantofi sport o gama larga de textile si accesorii ale celor mai importante branduri din domeniu: Adidas ,Nike ,Puma ,Lacoste ,Converse ,Le Coq Sportif ,Columbia ,Timberland, PepeJeans, Speedo ,Oneill ,New Balance ,Fundango.

Smile Factory, cu cele două clinici din București și Timișoara, face parte din lanțul Smile For You, alături de alte 5 clinici specializate în ortodonție invizibilă din Germania. Colaborarea permanentă cu medicii de acolo permite un transfer facil si imediat de tehnologie, astfel încât dumneavoastră să beneficiați imediat de cele mai noi și performante tratamente.

Fondata in 1977, Multipower are peste 30 de ani de experienta in cercetarea si producerea de suplimente sportve. De atunci am dezvoltat in continu portofoliul de produse iar acum ne adresam sportivilor din peste 36 de tari din intreaga lume.

Suntem furnizori pentru toate nivelurile de fitness, oferind o gamă cuprinzătoare de produse, împreună cu sprijin şi sfaturi esenţiale. Totul, de la îmbunătăţirea performanţei sportive a unui atlet până la ajutarea oamenilor să se bucure de un stil de viaţă mai sănătos şi sprijinirea reabilitării, precum şi gestionarea greutăţii corporale.

Intr-o atmosfera armonioasa, prietenoasa si relaxanta, echipa de profesionisti din cadrul salonului de infrumusetare, estetica si remodelare corporala Kelly Image, este pregatita sa vina in intampinarea dorintelor dumneavoastra, pentru a va oferi consilierea si serviciile de care fiecare aveti nevoie.

THE WELLNESS COMPANY
We promote wellness in everything we do, from product design and medical-scientific innovation to social projects and helping the environment.

Driven by a passion to constantly go further. To go even faster. And to keep improving our performance. We supply the energy for you to make the impossible a reality. Because we believe in you. You’re stronger than you think.

Credem în mişcare. Fie că ea înseamnă sport sau evoluţie. Aşa că am decis ca în iarna anului 2011 să ne deschidem porţile şi să facem ce ştim noi mai bine. Să alegem, împreună cu tine, un stil de viaţă sănătos, plin de energie. Să aducem tot ce e mai calitativ şi performant în lumea fitness-ului într-un singur loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *