Love Story,
sau cum îi ajutăm pe ceilalți să se îndrăgostească de fitness

Brand-ul SmartFit a prins contur în anul 2011 și pe parcursul anilor s-a dezvoltat continuu. Dovada sunt cele 3 studio-uri deschise în Timișoara: SmartFit Studio 1 situat pe bd.-ul Cetății, SmartFit Studio 2 de pe Calea Buziașului, care și-a deschis porțile pentru iubitorii de sport în 2014, iar în martie 2016 a avut loc inaugurarea SmartFit Studio 3, amplasat în interiorul Shopping City Mall Timișoara. Cele 3 locatii vin în întâmpinarea celor dornici să facă sport cu echipamente de ultimă generație de la TechnoGym și Tomahawk, cu activități de fitness, aerobic, functional training și wellness.

Tot în martie 2016 lansam pe piață un proiect nou – SmartFit Academy. Acesta poartă amprenta Smartfit și încununează anii de experiență în domeniul fitness-ului și al aerobic-ului. Din echipa Academiei fac parte profesioniști formați la cele mai înalte standarde, și care doresc să împărtășească din experiența și pasiunea lor pentru sport.

Schimbăm vieți
și asta ne păstrează pasiunea vie!

Cei care urmează cursurile Smartfit Academy vor dobândi și vor asimila aptitudinile, abilitățile și competențele specifice instructorului de fitness sau de aerobic! Ne dorim să aducem un plus atunci când vine vorba de calitatea informaţiilor transmise, a metodelor de predare și a condiţiilor de realizare a sesiunilor practice. Punem la dispoziţia cursanților toate resursele Smartfit, experiența acumulată în decursul anilor de către master traineri în cadrul antrenamentelor personale sau în cadrul activităților de grup.
Cei mai bine pregătiţi traineri din industria fitness-ului şi wellness-ului te vor învăţa cum să evaluezi nivelul unui client şi cum să îl ajuţi pe acesta să îşi îndeplinească obiectivele, dar şi noţiuni despre cum să creezi un plan alimentar sănătos şi cum să comunici eficient cu clienţii.

Misiunea noastră este să formăm profesioniști care militează pentru un stil de viață sănătos și transmit celor din jur cele mai bune și eficiente metode de predare. La finalul cursurilor, participanții vor fi examinați și acreditați de ANC ( Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale ). Diploma obținută este recunoscută pe tot teritoriul Romaniei, iar prin apostilare, și la nivel internațional.

Ne pregătim pentru tine!

Școala Smartfit Academy este autorizată de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor pentru organizarea de programe de specializare pentru calificarea de Instructor de aerobic-fitness şi Instructor de fitness. Vino să înveţi de la cei mai buni, de la instructori de talie internaţională, pe aparate moderne, de ultimă generaţie, pentru a putea preda şi tu mai departe pasiunea pentru mişcare!

Începe cariera ta în fitness cu noi !

Un start bun este esențial în drumul tău spre excelență

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *