Strength & Grace Yoga Weekend cu Elise Lavinia

START:
June 21, 2019
DURATION:
8 ore

Strength & Grace Yoga Weekend cu Elise Lavinia
Data: 21 -23 iunie 2019
 
Curs formare Curs formare Group Class Instructor Aerobic-Fitnes
data incepere: 11 mai 2019
durata: 6 weekenduri
 
Va asteptam cu drag la weekend-ul Yoga Strengh&Grace in care descoperim mai multe despre yoga ca practica de sine statatoare, cat si complement ale altor activitati sportive. Pensiune Mili va ofera loculatia, situata intr-o livada de meri, inconjurata de un covor verde de iarba si palcuri de flori aici puteti gasi linistea pentru o relaxare bine meritata, confortul care speram ca se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, ambientul ideal pentru ca sa va bucurati de toate acestea., osipitalitate, un meniu gandit de nutritioniti echpiei noastre si un peisaj minunat pentru meditatie , clasa de meditatie si workshop , pregatite de invitata noastra Lavinia Elise Parcalab . https://www.pensiunea-mili.ro/galerie/index.html#drumetii
 
Yoga este un exercitiu al mintii si al corpului. Este un echilibru pefect intre flexibilitate si putere. Conform yoga mintea si corpul sunt intotdeauna interconectate. Prin tehnici de respiratie si posturi fizice vom invata ce inseamna sa folosim puterea calmului si cum de alfel ne poate ajuta pe toate planurile. Vom invata tehnici de self-management, cat si modalitati de a gasi mai multa stabilitate, relaxare, putere si echilibru in viata de zi cu zi.
 
Vineri, 21 iunie 2019 Seara Sesiune de get to know each other & Intro session Yoga weekend
Sambata 22 iunie 2019 ,dimineata ora  8-9:30 va incepe cu o clasa ghidata de yoga dinamica pentru toate nivelurile.
In a doua parte ora a zilei 15:00-17:00 ,vom avea un workshop in care vom corela teoria si practica in yoga. Vom vorbi despre aliniere corecta in functie de conditiile unice ale fiecarei persoane, ce inseamna sa fim cu adevarat puternici, stabilitate mentala si fizica, cat si ce inseamna cu adevarat a ne relaxa activ. Vom invata cum yoga poate preveni accidentari si ne poate face mult mai eficienti in alte aspecte ale vietii noastre.
Dupa atelierul de dupa-masa, ora 18 :00-19 :30 ne vom bucura de o clasa ghidata care va combina forta cu relaxarea.
Incepatori cat si participanti cu mai multa experienta sunt deopotriva bineveniti sa ni se alature.
Duminica 23 iunie , dimineata ora 8-9:30 Clasa ghidare de Vinyasa yoga, 12:00-13:00 Sesiune de feedback & Good bye
 
Cine este Lavinia Elise Parcalab? – yoga teacher, antreprenoare & fondatoare Unfold Your Mat, Gothenburg, Suedia
Dupa cativa ani de ceea ce ea numeste « living the corporate life”, Lavinia a decis sa se dedice full time practicii de yoga. In 2015 a fondat Unfold Your Mat, iar in prezent preda yoga, meditatie si self-mastery pentru oameni din diverse colturi ale lumii.
 Yoga a aparut in viata ei in 2009. Era in Tunis si era fascinata de prietena ei Preeti care practica yoga in fiecare dimineata cel tarziu la ora 6. Un an mai tarziu s-a mutat in Cracovia, Polonia unde a inceput sa practice sub indrumarea lui Katarzyna Stryjniak-Erickson. Kasia a inspirit-o sa practice si a pus bazele stilului de teaching al Laviniei. Dupa cativa ani de hatha si vinyasa yoga, cu o puternica amprenta a stilului dezvoltat de Kasia, in cele din urma a descoperit ashtanga yoga. Ashtanga a fost dragoste la prima vedere. S-a simtit ca o continuare a ceea ce facuse pana atunci, totodata pastrand abordarea influentata de stilul Kasiei, cu accent pe alinierea corpului, importanta respiratiei, capacitatea de a adapta practica in functie de particularitatile unice ale fiecarei persoane. In prezent ashtanga este principala ei practica personala si baza tuturor cursurilor, continuand insa sa cerceteze si alte metode si stiluri, atat in ceea ce tine de yoga cat si de alte discipline complementare. Lavinia crede ca un profesor bun e un etern student. Ea se descrie ca o persoana curioasa, pasionata de cunoasterea de sine si dezvoltare continua.  
Profesorii care i-au lasat o puternica impresie si i-au influentat dezvoltarea pe drumul yoga din ultimii ani sunt  Mark Robberds, Petri Räisänen, John Scott si Sara Stangertz. Momentan Sara este profesoara ei principala in Suedia, iar John continua sa o inspire in a continua sa cerceteze in profunzime metoda ashtanga vinyasa.
Dupa aproape 10 ani de trait in diferite tari, Lavinia locuieste in prezent in Gothenburg, Suedia. Traieste “the yoga lifestyle” si isi doreste sa inspire cat mai multi oameni sa fie autentici si sa continue sa se descopere pe ei. Se dedica intru totul pentru Unfold Your Mat si crede ca in cele din urma toti putem face lumea mai buna.  Ea practica si preda yoga cu o atitudine deschisa si plina de curiozitate. Isi incurajeaza elevii sa isi depaseasca limitarile mentale, sa fie curajosi si independenti , sa nu renunte niciodata la ei si  visele lor. Iubeste yoga, sa descopere lumea, diversitatea culturala, aventura antrepreprenoriatului si mai nou este pasionata de coaching si mentorat, pe care le implementeaza in cursurile ei de yoga.  
 
PROGRAM :
 
/ Vineri 21.06.2019
17:00 Sosire Pensiune Mili
17:00 Cazare
18:00 Sesiune de get to know each other & Intro session Yoga weekend
20:00 Cina
 
/ Sambata 22.06.2019
8:00-9:30 clasa ghidata de yoga dinamica pentru toate nivelurile wit Lavinia Elise
9:30 Mic dejun
13:00 Pranz
15:00 -17:00 Workshop workshop teoria si practica in yoga
Pauza
18 :00-19:30 Clasa ghidata care se va combina forta cu relaxarea
20 :00 Cina
 
/ Duminica 23.06.2019
8:00-9:30 Clasa ghidare de Vinyasa yoga
9 :30 Mic dejun
12:00- 13:00 Sesiune de feedback & Good bye
14 :00 Check out
21.06.2019
 
Pret : 850 lei
(Include – 2* nopti cazare , transport , 3* mic dejun , 2 *pranz , 2 *cina)

Drumul tau spre excelenta in fitness incepe cu noi.

INSCRIE-TE ACUM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Smartfit Academy

SC SMART FITNESS TRAINING SRL
CIF: 35316325
Reg. com.: J35/3023/2015

Timisoara, Calea Torontalului nr.17
email: office@smartftit-academy.ro
telefon: 0721.754.741

Află lucruri utile !

Înscrie-te pentru a afla din timp oportunitățile privind formarea ta profesională!
* = required field

powered by MailChimp!
TOP